SPIROMETRE Diagnostic BOPC


din 1994 pe piata medicala

Informatii generale

Medfarm Trading

Spirometria reprezinta investigatia de baza pentru masurarea respiratiei.Este un test simplu, realizat cu ajutorul spirometrului, care masoara cantitatea de aer pe care o persoana o poate inspira si expira intr-o unitate de timp.
Spirometria este necesara pentru diagnosticul si monitorizarea bronho-pneumopatiei obstructive cronice (BPOC), astmului bronsic, fibrozei pulmonare, in evaluarea pre-operatorie a pacientilor cu cancer pulmonar.

O alta investigatie importanta este determinarea saturatiei de oxigen a sangelui.
Se recomanda in bronsite cronice obstructive, fibroze pulmonare, crize de astm, alte afectiuni cronice pulmonare.Scaderea oxigenarii sangelui afecteaza functionarea intregului organism si in primul rand scade performanta cardiaca si creste riscul accidentelor cardiovasculare..

Gama larga de spirometre importate de Medfarm Trading ofera cele mai bune variante pentru efectuarea unei unei analize completa a functiei respiratorii.
Spirometrele din gama noastra de produse se pot dota optional cu o serie de accesorii  pentru: oximetrie (produsele MIR/Italia)  sau  
rinomanometrie ( spirometrul HI 801-Chest/Japonia)