SPIROMETRE Diagnostic BOPC


din 1994 pe piata medicala

Despre noi

articol_pic

   Faptul ca Medfarm Trading este pe piata dispozitivelor medicale de peste 22 ani confirma Profesionalismul si Seriozitatea cu care am tratat fiecare detaliu, Promptitudinea cu care am raspuns la solicitarile si necesitatile clientilor nostri si nu in ultimul rand  Respectul pe care il avem fata de toti cei care au devenit partenerii nostri.
   Un factor foarte important pentru noi, in cadrul  competitiei, este aprecierea beneficiarului final. Intotdeauna am considerat concurenta ca fiind unul dintre partile cele mai importante ale unui produs. Concurenta este cea care te face sa fii mai bun decat esti,este motivatia de a tinti mai sus, de a te autodepasi.
   Ca firma, suntem pe piata echipamentelor medicale din 1994, ne-am dezvoltat permanent , extinzand gama produselor oferite, in prezent avand relatii de parteneriat durabile cu producatori din Italia,Germania, Japonia, Marea Britanie, Korea, Belgia, Spania,care ne-au acordat exclusivitatea comercializarii produselor lor  in Romania.
   Oferim echipamente, aparatura, instrumentar si produse medicale necesare unei Dotari complete de cabinete,policlinici si spitale  pentru principalele specialitati medicale: Medicina de Familie, Medicina Interna, Medicina Generala, Medicina Muncii, Obstetrica-Ginecologie, Pediatrie, ORL, Fizioterapie-Recuperare, Pneumologie, Dermatologie, Chirurgie, Urgenta,etc.

  Ne puteti viziona expozitia permanenta.din cadrul magazinului nostru din centrul Bucurestiului--MEDICAL  PLANET.
  Ne puteti intalni in fiecare an la numeroase congrese si manifestari ale Societatilor Medicale diverse.
  Gama noastra de produse este prezentata pe site-urile noastre de specialitate si pe site-urile de magazine online www.medfarmshop.ro  si  www.instrumentemedicale.ro

   Intr-un cuvant, suntem – ca si Dumneavoastra – adeptii convinsi ai unor relatii de parteneriat pe termen lung, bazate pe incredere si stima reciproca, benefice din toate punctele de vedere ambelor parti.